avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banci

Am un credit contracta cu o banca in 2005.Acum 2 zile am primit un s.m.s.prin care eram anuntat sa ma prezint la banca pentru reinnoire contract,daca nu ma prezint atunci se socoteste aprobare tacita din partea mea.La banca mi s-a comunicat ca este vorba doar despre rambursarea anticipata,fara alte precizari despre dobinda sau altceva.Urmeaza sa fiu chemat intr-o zi pentru a semna contractul nou.Oare ce surpriza ma v-a astepta?Daca poate cineva sa imi spuna mai multe,ii multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters139791 , utilizator 17:51, 25 August 2010
teoretic, ar fi vb sa scoata dintre clauze cea care se refera la plata unui comision de rambursare anticipata. practic, veti vedea la banca, daca numai de asta e vb. cititi f bine acel act aditional,sa stiti pt ce semnati
toate bancile trebuie sa precizeze in contract indicele de referinta folosit in calculul dobanzii (EURIBOR la EUR, ROBOR la lei etc); apoi se elimina com isionul de plata anticipata; dar fiti atent ca pot fi introduse alte comisioane (gestiune lunar, risc, administrare etc), in orice caz cititi cu atentie inainte sa semnati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notificare banca-legea 288/2010 - comision rambursare anticipata roc_sy roc_sy Am contract de credit la Volksbank pentru care am refuzat actul aditional propus in baza ordonantei 50/2010. Acum doresc sa notific banca pentru a reveni la ... (vezi toată discuția)
Subiect: problema care ne omoara pe toti azi....si totul trebuie facut f.f.f.repede vatajita mihaela vatajita mihaela UG 50/2010.Am un credit ipotecar in EURO luat in 2006 de la Banc Post; in primul an cu dobinda fixa, apoi variabila.Dobinda variabila fiind calculata dupa ... (vezi toată discuția)
Clauze abuzive in contratele de credit bancar flocanelu flocanelu Buna ziua. Cu permisiunea dvs. vreau sa pun urmatoarea intrebare: Care din punctele de mai jos sunt considerate sau nu, clauze abuzive trecute in contractele ... (vezi toată discuția)