Am un credit contracta cu o banca in 2005.Acum 2 zile am primit un s.m.s.prin care eram anuntat sa ma prezint la banca pentru reinnoire contract,daca nu ma prezint atunci se socoteste aprobare tacita din partea mea.La banca mi s-a comunicat ca este vorba doar despre rambursarea anticipata,fara alte precizari despre dobinda sau altceva.Urmeaza sa fiu chemat intr-o zi pentru a semna contractul nou.Oare ce surpriza ma v-a astepta?Daca poate cineva sa imi spuna mai multe,ii multumesc anticipat.
teoretic, ar fi vb sa scoata dintre clauze cea care se refera la plata unui comision de rambursare anticipata. practic, veti vedea la banca, daca numai de asta e vb. cititi f bine acel act aditional,sa stiti pt ce semnati
toate bancile trebuie sa precizeze in contract indicele de referinta folosit in calculul dobanzii (EURIBOR la EUR, ROBOR la lei etc); apoi se elimina com isionul de plata anticipata; dar fiti atent ca pot fi introduse alte comisioane (gestiune lunar, risc, administrare etc), in orice caz cititi cu atentie inainte sa semnati