avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CHELTUIELI DEDUCTIBILE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CHELTUIELI DEDUCTIBILE

Buna seara.Am o I.I. iar la constituire m-am trecut la finante la venit real.Deocamdata nu am veni net iar in declaratiile pe care le voi depune maine nu stiu ce voi scrie in rubrica ,,venit":0 sau venitul pe care l-am declarat le finante?As dori sa stiu daca aceste cheltuieli cu contributii la asigurarile sociale si somaj sunt deductibile.Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 07:44, 25 August 2010
Sigur ca sunt deductibile:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D200 contributii sociale obligatorii Alina_1 Alina_1 Buna ziua, In legatura cu D200, la rubrica*Cheltuieli deductibile, exclusiv contributii sociale obligatorii*, la ce contributii sociale obligatorii se ... (vezi toată discuția)
Contributii sociale obligatorii deductibile limitat? danar122 danar122 Buna ziua, Sunt PFA (sistem real). Am platit anul trecut 3000 de lei la pensii si vreo 700 lei la sanatate, pot scadea aceste sume din venitul brut sau doar ... (vezi toată discuția)
Pfa cu activitate zero in 2012 dorusirb dorusirb Buna ziua. O PFA in domeniul topografiei a avut activitate zero in 2012 si implicit si venituri si cheltuieli zero. Cum se complecteaza declaratia 200. ... (vezi toată discuția)