avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general administrator pensionar la asociatie de bloc de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

administrator pensionar la asociatie de bloc de proprietari

Buna seara!!
Sunt admninstrator pensionar la o asociatie de proprietari de bloc angajat cu conventie civila , va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa platesc conform ordonantei de urgenta nr 58 din 2010

Sau ce declaratie trebuie completata?????

Va rog ajutati-ma!!!!

Va multumesc

Alte discuții în legătură

Og 58/2010 pt asociatiile de proprietari catalinavalentina catalinavalentina Buna ziua! Am si eu o nelamurire referitor la declararea celor 2 contributii de 10.5% si 0.5% care se retin din conventia civila la asociatie(pentru ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)
Ord 58 / 2010 OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE asociatiile de proprietari intra sub incidenta OUG 58/2010? (vezi toată discuția)