avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cesiune
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cesiune

Un imprumut de la banca a fost garantat cu un intravilan cu constructii.
Nu s-a restituit banii iar banca a scos terenul la licitatie timp de 8 ani, timp in care nu s-a vandut, iar a cum banca a cesionat terenul unei firme probabil firma fiind a bancii.
Intrebarea mea este, ce se intampla mai departe.
Cel mai recent răspuns: ContSters104800 , utilizator 14:04, 25 August 2010
Suna suspecta exprimarea "banca a cesionat terenul unei firme"..."probabil firma fiind a bancii"...

Ar fi bine daca ati detalia cine sunteti dvs. "in aceasta situatie"-d.p.d.v. juridic si ce doriti sa aflati, raportat la pozitia dvs. (debitor/creditor/tert...).

Observati ca nu s-a incumetat nimeni sa raspunda...la o intrebare..."intrebatoare".:)
Defapt sunt un girant pentru o firma care nu a mai putut platii, si din cauza asta banca a vrut sa faca executare prin vanzare, dar nu s-a vandut timp de 8 ani.
Iar din martie a.c.am primit un contract de cesiune intre banca si o firma care a preluat toate asemantoare cazuri.
banca a cesionat pur si simplu creanta pe care o are asupra debitorului... cu drepturi si obligati.. daca banca nu a vandut bunul respectiv, si nu a recuperat bani, acum este problema firmei sa se ocupe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz executare silita - valoare imobil CosminOM CosminOM Buna ziua, Am o intrebare legata de situatie in care ma aflu in prezent. Am avut un credit ipotecar, nu am putut sa il mai platesc (a venit criza, mi-am ... (vezi toată discuția)
Neplata credit firma vanduta adi_muresan_ro adi_muresan_ro Am un amic, a luat un credit, a platit la zi o perioada dupa care a vandut firma fara sa anunte banca, noii asociati nu au mai platit decat 2-3 rate si ... (vezi toată discuția)
Prescriptia creditului ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua, Am discutat ieri cu cineva o situatie si e nevoie de niste minti luminate pentru a deslusi misterul. Persoana are un credit la banca X luat in ... (vezi toată discuția)