avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONDITII SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONDITII SOMAJ

Contractul de munca mi-a fost desfacut cu acordul partilor.Dupa 2 saptamani am reusit sa gasesc un contract de munca pe perioada determinata de 2 luni.La incetarea acestui contract pot accesa ajutor de somaj avand in vedere pauza intre cele 2 angajarii?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ctynn , utilizator 12:51, 25 August 2010
da cu conditia sa aveti minim 12 luni din ultimele 24 lucrate si c.i.m. sa inceteze din motive neimoutabile dvs. asa cum ar putea fii si icetarea c.i.m. pe perioada determinata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare in timpul somajului ContSters103795 ContSters103795 18.o8.2008 pana la 31.07.2009 somaj. 01.08.2009 pana la 31.08.2009 angajat. mai pot beneficia de somaj ? (vezi toată discuția)
Somaj constantindana constantindana In conditiile desfacerii C.I.M. prin demisie, a unei pauze in activitate de aproximativ 2 luni , a unei noi angajari la alta firma , care sunt conditiile ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare somaj nic7 nic7 Bun gasit.Fiti amabili si lamuriti-ma intr-o problema.Am lucrat in perioada 15.08.2009-13.07.2010 la o societate si mi s-a incheiat C.I.M. cu art 65 alin1 si ... (vezi toată discuția)