avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungire perioada somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungire perioada somaj

Buna ziua !!! Dupa terminarea perioadei de somaj ( 6,9,12 luni) exista vreo lege care permite prelungirea ? Va multumesc !
sincera sunt si eu curioasa de raspunsurile pe care le veti primi dar eu una nu am auzit de asa ceva.
perioada de somaj e fixa si cu asta basta.
au existat nu demult ceva vorbe ...doar vorbe... probabil ca asa vor si ramane... ca multe altele !! Mersi pentru raspuns!!! Cu stima
daca va referiti la cele 3-4 luni care se se spuneau ca se va prelungi somajul...nu cred ca mai vedem asa ceva mai ales acum pe fondul...crizei, oricum nu se aprobase asa ceva, doar se propusese...daca am citit bine pe aici pe forum.
eu sincera nu mai cred ca statul vrea sa ajute poporul...eu consider statul un "anti-poporist" #-o
statul (puterea politica ) nici nu exista pentru noi , ci doar pentru interesele LOR personale !!! Oare se aseamana cu odiosul fascism din trecut ??????
eu personal il consider...ma scuzati...un "iad politico-economic" avand in vedere cine a avut puterea pana acum si ce a facut cu ea...
si chiar daca ar veni in momentul actual cineva dornic sa "repare" totul --- zic intr-un cadru ideologic --- nu va putea deoarece sistemul este bolnav...muribund...ar fi foooarte greu dar oricum nimanui nu-i pasa...
si alta opinie personala: parca...si pe vremea aia...si in halu' asta nu era....erau si parti rele, nu zic, ca in orice exista si reversul si parca...parca...macar lumea avea de munca si un loc unde sa stea...acum ce au? nici macar speranta ca va fi mai bine...nu pentru ei ci pentru viitor...

dar de...cainii latra..ursu merge...samd

Alte discuții în legătură

Sa ne jucam de-a scrisul :) ContSters109653 ContSters109653 A fost odata ca ca ca niciodata, pe vremea cand pamantul era mai mult lat decat lung, un scriitor iscusit intr-ale slovei, caruia tare ii mai placea sa-si ... (vezi toată discuția)
Este sau a nu este important ..un vot?votul vostru, votul meu...dar pentru cine? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Ma tot framanta o chestiune: ma duc sau nu ma duc la vot? O parte din mine spune ca trebuie sa ma duc...ca doar o data ne vine si noua randul sa ne spunem ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)