La TV spune intr-o parte ca doar cei care au venit din drepturile de autor au obligatia de a-si pune acele fise fiscale iar in alta parte ca toate PFA-urile.
Eu am un PFA de cativa ani, obiect imobiliarele , luna trecuta nu am avut venit iar declaratia de venit la Finante am depus-o. Trebuie sa imi depun si eu acele declaratii, mai ales ca nu am carte de munca sau angajati pe acest PF?
Contabilitatea pfa
maria85
Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.