avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depunerea obligatiilor la pensii PFA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depunerea obligatiilor la pensii PFA

La TV spune intr-o parte ca doar cei care au venit din drepturile de autor au obligatia de a-si pune acele fise fiscale iar in alta parte ca toate PFA-urile.
Eu am un PFA de cativa ani, obiect imobiliarele , luna trecuta nu am avut venit iar declaratia de venit la Finante am depus-o. Trebuie sa imi depun si eu acele declaratii, mai ales ca nu am carte de munca sau angajati pe acest PF?

Alte discuții în legătură

Contabilitatea pfa maria85 maria85 Bana ziua, as dori sa aflu cum se tine contabilitatea pentru pfa. De ce registre am nevoie? Pot sa fac contabilitatea pe calculator sau este imperios necesar ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pt pfa leevyou leevyou Am un PFA, infiintat anul trecut (la primarie). As dori sa stiu cu noile modificari, ce impozite si taxe trebuiesc achitate? Raman aceleasi? In afara ... (vezi toată discuția)
Problema pfa - nedepunerea declaratiei 220 multivers88888 multivers88888 Anul trecut, in aprilie, mi-am facut PFA : -- am obtinut actele de la registrul comertului -- am obtinut aproape toate actele de la finante mai putin ... (vezi toată discuția)