avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am probleme cu banca
Discuție deschisă în Executare silită

Am probleme cu banca

Buna ziua!Am o mare problema si as avea nevoie de un sfat! Am un credit bancar luat in 2007 ,dupa o anumita perioada nu am mai putut plati rata ca am ramas fara serviciu!Ieri am gasit in posta o somatie cu titlu executoriu!Eu nu am servici si nu am nici bunuri pe numele meu, pt. ca stau cu parintii!!Am primit doar azi somatia si scrie ca trebuie sa achit pana azi!!oare ce se va intampla?Pot sa ii sun dimineta sa vad daca pot sa imi mai dea o amanare de o sapatama!la serviciu ma duc doar din 1 septembrie ca mi-am gasit ceva in sfarsit!V-am luat adresa de mail de pe avocat.ro!Va multumesc mult!!
Cel mai recent răspuns: Ovidiu Pop , Consilier juridic 16:08, 25 August 2010
Discutati cu cei de la banca ptr. o reesalonare; oricum nu au cum sa va execute silit, nu au pe ce, nu aveti bunuri.
avocat Cristina Popescu
va poate pune poprire pe salariul daca va angajati din septembrie. colegul meu are dreptate. discutati cu banca pentru o reesalonare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de incuviintare executare silita MARIAN MOCANU MARIAN MOCANU Buna ziua. Sora mea are un imprumut de nevoi personale la banca de 5000 euro si nu a mai putut achita ratele, ultima rata a achitat-o in septembrie 2008. Desi ... (vezi toată discuția)
Executarea desucheata desucheata [u]sunt mai protejat daca nu mai achit un credit de nevoi personale???[/u] procedura de executare presupune doar poprirea pe salariu in valoare de 30%? am ... (vezi toată discuția)
Rate restante la banca Florentina Ilie Florentina Ilie Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)