avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimbare nume minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimbare nume minor

pe 7 august sau implinit 2 ani de cand sunt despartita de sotul meu si sunt divortata de 1 an si 6 luni .as vrea sa stiu cum si in ce conditii s-ar putea sa ii schimb numele fetitei mele in varsta de 3 ani tinand cont ca el nu contribuie cu nimic la cresterea fetitei , pur si simplu nu il intereseaza , nici macar nu o viziteaza.multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: alyna mihai , utilizator 11:51, 30 August 2010
am si eu o problema asemanatoare, numai ca la numele tatalui este linie. eu ce pot face? daca ma casatoresc, pot schimba certificatul de nastere al fetitei, astfel incat , la rubrica tatalui sa apara sotul?
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare amitza_andreea amitza_andreea Buna ziua!am revenit cu o mica intrebare ina data de 28 sep 2012 judecatoria s-a pronuntat astfel \\"Solutie: Admite acţiunea formulată şi precizată de ... (vezi toată discuția)
Pot schimba numele copilului fara acordul tatalui? catyelena catyelena Am un baiat(4ani si 3luni) din o relatie (necasatoriti-copilul pe numele lui). Tatal nu ajuta la cresterea lui cu nimic de 3 ani si 8 luni. Vreau sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Schimb nume Florentina1421 Florentina1421 Am un băiat de 14 ani si sunt divorțat de 10 ani cu hotărârea judecătorească definitivă unde mi se încredințează copilul spre spre creștere și ... (vezi toată discuția)