am o intreprindere individuala - magazin mixt-fara angajati,si pana acum nu am platit contributie la pensie....eu trebuie sa depun declaratiile astea care se cer pana astazi?..mersi de raspuns!
Ca si I.I. , eu am depus declaratia la Casa Judeteana de pensii, si m-am asigurat pentru tot anul. Am platit contributiile, urmand ca in aceasta luna sa achit c/v aferenta lunii august. Daca am deja un contract, mai trebuie sa depun alta declaratie? Idem si cu CASS, unde am un contract la care am achitat deja pentru doua trimestre. Normal, se pune si problema respectarii contractelor
culmea e ca am sunat la casa de pensii iar un domn de acolo caruia i-am explicat situatia mea a zis ca eu nu am treaba cu OUG 58 ci trebuie sa depun declaratie pe L19 a pensiilor....dumneazeu sa ii mai inteleaga!
Alte discuții în legătură
Oug 58 pentru pfa
kriss2304
Buna ziua!
Din nou vin cu intrebari pentru ca noile modificari ne baga in ceata. As vrea sa stiu daca mie, ca traducator autorizat si cu contract de prestari ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa
avas
Buna ziua,
Ca PFA cu norma de venit mai trebuie sa depun declaratiile pentru asigurari sociale pentru lunile iulie si august?
Multumesc (vezi toată discuția)