avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT PARTAJ BUNURI COMUNE
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT PARTAJ BUNURI COMUNE

am primit citatia
deci o sa divortam, in acest caz se impart si banii pe care ii am in cont???
scuze ca intreb asa ceva dar inclusiv ieri cand am incercat din nou sa o fac sa inteleaga ca ar fi fost mai bine daca ne-am fi despartit de comun acord, a inceput sa se isterizeze si mi-a spus ca o sa imi ceara in instanta masina(pentru care mi-a furat bani din cont ca sa plateasa reparatiile), jumatate din investitia pe care am facut-o in casa parintilor mei ca sa putem locui acolo si jumatate din banii pe care ii am in cont(pentru care muncesc si am muncit si care dealtfel reprezinta salariul meu).....
mentionez ca nu avem copii sau ceva ce ar ramane in ingrijirea ei
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:33, 26 August 2010
mai bine va lichidati contul urgent. e mai sigur!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, inainte de casatorie, acum aproape 10 ani, am strans ... Ludmila878787 Ludmila878787 Buna seara, Inainte de casatorie, acum aproape 10 ani, am strans o suma frumusica de bani din munca in strainatate. I.am tinut cash pana anul trecut cand i.am ... (vezi toată discuția)
Partaj cristinani cristinani Am hotarat impreuna cu sotul meu sa divortam. Pentru partaj, toate bunurile comune se impart la jumatate? Sau parintele care va creste copilul are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Impartire bani divort cristina_2013 cristina_2013 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez pt ca sotul sa nu-mi ia banii la divort. Situatia este urmatoarea: - salariul meu este cel putin dublu fata ... (vezi toată discuția)