avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... gestiunea poate fi impartita in mai multe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

gestiunea poate fi impartita in mai multe subgestiuni???

buna seara,
va rog sa-mi spune-ti daca un gestionar, caruia i s-a oprit garantie materiala din salariu conf. legii si care este si seful acelui loc ( o sala de sport), poate sa-si imparta gestiunea in subgestiuni date tuturor angajatilor din subordinea sa si cine raspunde la un eventual minus in inventar?mentionez ca acest lucru se intampla la "stat". multumesc
Cel mai recent răspuns: e i , utilizator 20:26, 25 August 2010
Se poate imparti gestiunea in mai multe subgestiuni ... raspunderea va fi a gestionarului a carui gestiune la inventar a iesit pe minus.
deci, toti angajatii devin gestionari?#-o sau...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune/garantie directori magazine Mihaltan Andrei Mihaltan Andrei Buna ziua, As avea o intrebare legata de gestiunea si garantia pt un director de magazin. Ce se poate intampla in cazul in care unui director de magazion i ... (vezi toată discuția)
Imputare lipsa inventar sorin5565 sorin5565 Buna ziua , am si eu o intrebare. Lucrez la o statie Rompetrol. In urma inventarului lunar am iesit lipsa 120 de mil. Suma respectiva sefii nostrii ne obliga ... (vezi toată discuția)
Fisa lichidare danymayl danymayl Buna ziua, pe data de 10-112008 mi-am dat demisia din cadrul unei SC (electrocasnice) cu acordul ambelor parti!magazinul s-a desfiintat!astazi am fost si ... (vezi toată discuția)