Buna ziua.As dori sa stiu daca lucrand in cadrul postei romane si am si un pfa mai platesc contributiile aferente ca pfa stiind faptul ca posta romana imi opreste lunar cas,cass si somaj .Va multumesc anticipat!
Daca nu ati platit pana acum nimic pentru PFA veti fi obligata sa platiti contributiile pt.: pensie, somaj si sanatate aferente veniturilor realizate prin PFA pe ultimi 5 ani sau de la momentul infiintarii PFA , daca perioada este mai mica de 5 ani.
PFA platea si pana acum contributii la: pensie, somal , sanatate.
numai pentru sanatate era obligatoriu pana acuma pentru cei care aveau contract de munca si obtineau si venituri din activitati independente, in nici un caz nu era obligatoriu pentru somaj si si pensie!
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.