avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Furt intre soti?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Furt intre soti?

Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sora mea a intentat divort. Ei au locuit intr-un apartament , apartament cumparat de parintii sotului ei ( cu banii de la nunta lor, asta-i alta problema) . In iulie sora mea a primit o notificare , ordin de evacuare, evacuare care viza si sotul si copii, deci proprii parinti , si-au dat afara fiul....Sora mea avea 2 zile la dispozitie de evacuare, ea luand bunurile comune , mobila , imbracaminte etc. si cele de trebuinta ptr. copii, cu acceptul sotului . Prietenii si cumnatii au ajutat la evacuare , iar acum sunt amenintati EI , prietenii si cumnatii cu furtul . Tin sa precizez ca si sotul si sora mea trebuiau sa evacueze, dar el nu a facut nimic in acest sens, fiind de acord . Poate fi data in judecata sora mea si cumnatii de furt ?
Cel mai recent răspuns: marci_rotariu , utilizator 20:30, 26 August 2010
Se poate face o plangere penala impotriva acestora. :)
cine ?daca e ap pe numele sovcrilor ei au dr de evacuare;daca e vb de sot,da acesta poate face plangere penala pt furt al bunurilor comune
Eu nu intelg un lucru, parintii si-au evacuat fiul, nora si cei doi nepoti. Ok ! E apartamentul lor si fac ce vor. Dar bunurile nu sunt ale lor, ale parintilor , sunt bunuri comune dobandite impreuna cu sora mea si sotul ei. Problema care se pune este urmatoarea, cei care au ajutat nu au fortat numic, au intrat si cu acordul sotului , dar totusi sunt amenintati . Ce putea sa faca sora mea? Sa se mute fara nimic impreuna cu copiii desi inca nu sunt divortati . Oricum dupa 2 zile , ei au schimbat iala si usa, deci numai putea sa intre in casa deloc. Apropo , bunurile sunt in stare buna si poate sa le ia oricand sotul " pagubit" , asa a fost si intelegerea , ca poate sa ia orice inapoi , dar corect , tinand cont si de cei doi copii , este vorba doar de mobila .
O seara buna .
li se poate face plangere penala.
nu daca bunurile erau ale lor.

Alte discuții în legătură

Pot fi acuzat de furt calificat? Elena Kiss Elena Kiss Am divortat de fostul sot anul trecut in decembrie fara sa facem partaj. Ne am inteles verbal ca apartamentul ce l achizitionasem cu 3 ani nainte de divort ... (vezi toată discuția)
Evacuarea sotului in timpul divortului cristina1980 cristina1980 Buna ziua, cateva lamuriri as avea nevoie daca se poate. Sora mea, este casatorita de 12 ani si acum din cauza neintelegerilor a hotarat sa divorteze. La ... (vezi toată discuția)
Solicitare ajutor chris76 chris76 Buna ziua! Locuiesc in apartamentul proprietate al fostei sotii impreuna cu cei 2 copii rezultati din casatorie,care mi-au fost incredintati mie dupa divortul ... (vezi toată discuția)