avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1088 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi acuzat de furt calificat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi acuzat de furt calificat?

Am divortat de fostul sot anul trecut in decembrie fara sa facem partaj. Ne am inteles verbal ca apartamentul ce l achizitionasem cu 3 ani nainte de divort prin programul prima casa sa ramana nelocuit de nimeni...adica el nu a fost de acord sa raman eu cu copilul iar el singur nu l a putut intretine. Rata a platit o el in ultimele cateva luni. Intre timp el s a razgabdit si a schimbat iala la apartament. Degeaba am cerut cheie nu mi a mai dat. Avand nevoie de acte, care mi au ramas in apartament am fortat usa si am intrat. Am luat din apartament cateva lucruri ale fetitei si un radiator cu un calorifer. El a facut acum plangere penala pt furt calificat si ameninta cu procese si inchisoare. Intrebarea mea este ce sanse poate avea? Mentionez ca apartamentul est trecut in cartea funciara pe numele meu si al lui ca bun comun! Si el si a luat multe bunuri comune din casa fara acordul meu!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:57, 27 Noiembrie 2016
Atata timp cat nu a fost partajat este bun comun, nici vorba de furt.
Este mult de analizat in concret.
De cat timp nu mai locuiati acolo?

Ar putea fi vorba de viol de domiciliu.
Ar putea fi vorba de viol de domiciliu.


Nici vorba, nici el nu mai locuia.


adica el nu a fost de acord sa raman eu cu copilul



Pai trebuia sa fie el de acord ?
Nu inteleg de ce ati plecat.

In privinta plangerii , se va clasa cel mai probabil.
Ultima modificare: Duminică, 27 Noiembrie 2016
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt intre soti? marci_rotariu marci_rotariu Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Sora mea a intentat divort. Ei au locuit intr-un apartament , apartament cumparat de parintii sotului ei ( cu banii de la ... (vezi toată discuția)
Soțul a schimbat yala de la apartamentul bun comun, din care am plecat de frică. ce șanse am să obțin cheia dacă fac plângere la poliție? Krista19825 Krista19825 Buna ziua, Sunt in proces de divort cu sotul meu. Am depus acțiunea de divort în sept 2018, primul termen a fost în feb 2019 Iar al doilea termen este pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am un prieten (o) de care se desparte sotia sa si ... Banana Banana Banana Banana Buna ziua! Am un prieten (O) de care se desparte sotia sa si vor sa faca partaj amiabil. Adica asta era ideea. Intre timp, ea a plecat din apartamentul in ... (vezi toată discuția)