avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cod caen meditatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cod caen meditatii

Buna ziua!
Eu si sotul meu am infiintat un SRL pt servicii IT, birotica si papetarie. Eu sunt profesoara si as vrea sa intru in legalitate cu meditatiile, dar nu stiu ce cod caen trebuie sa adaug firmei. Ma puteti ajuta?
Am voie sa fac meditatii la domiciliu, pentru ca aici este sediul firmei?
Si inca ceva...sunt traducator autorizat de Ministerul Justitiei, am stampila personala dar as vrea sa efectuez traduceri tot in cadrul firmei SRL pe care o detin. Este legal?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: MmAaRrIiUuSs , utilizator 20:43, 14 Septembrie 2010
8042-meditatii si7430-traduceri,trebuiesc autorizate la reg. com.
Ideal ar fi sa autorizati activitatile pe care le-ati mentionat atat la sediul societatii cat si la beneficiar. Fara nicio problema puteti autoriza ambele activitati si la sediu.
Este perfect legal, dar trebuie mentionate in actul constitutiv, daca nu le aveti, si autorizate la ONRC. Autorizarea se face in locul unde se desfasoara activitatile. La sediu, in cazul dvs.
Buna seara !
As vrea sa stiu si eu daca, nefiind profesor, pot sa imi infiintez o SC avand obiect de activitate meditatiile? Sa am angajati profesori.

Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 14 Septembrie 2010
MmAaRrIiUuSs, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru meditatii bogdanboroghina bogdanboroghina care este codul CAEN pentru meditatii? Este nevoie de alte avize speciale (de ex. din partea MEC)? Multumesc (vezi toată discuția)
Pfa cursuri, meditatii. autorizatie traducator mj. CGL CGL Buna ziua, As dori sa stiu care e calea de urmat pentru urmatoarea situatie: - am autorizatie de la Min. Justitiei ca traducator autorizat -doresc sa ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cosminhala cosminhala Buna ziua. Ca sa imi infiintez un SRL avand ca obiecte de activitate toate codurile CAEN, dupa ce incep activitatea trebuie apoi autorizate? Daca da, unde ... (vezi toată discuția)