avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu postnatal - copilul implineste varsta de un an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu postnatal - copilul implineste varsta de un an

BUNA ZIUA ,
Numele meu este Maria D. am o fetita care implineste pe 1 sept. 2010 1 an , eu m-am angajat anul trecut pe data de 15 iulie 2009, si as dori sa ma sfatuiti si pe mine sa imi spuneti daca pot si ce trebuie sa fac pentru a beneficia si eu de concediul postanal .se poate asa ceva ?
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ma88, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu pt cresterea copilului malinas28 malinas28 sunt mama a doua fetite (cea mica va implini 2 ani in ian 2010.in timpul concediilor pt cresterea acestor fetite (concedii consecutive) directoarea locului de ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordare indemnizatie crestere copil alinaiordache alinaiordache buna,numele meu este Alina,am 24 de ani si am si eu mare nevoie de ajutor : in momentul acesta nu lucrez si nu beneficiez nici de ajutorul de somaj.atat eu cat ... (vezi toată discuția)
Cic ela_79 ela_79 Buna ziua. Am nascut pe data de 15 oct 2012 si am optat pt CIC in termen de 2 ani. Cum stiam de modificarile aduse legii de HG1291-2012, am sunat la 1 aug ... (vezi toată discuția)