avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... protectia consumatorului
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

protectia consumatorului

buna ziua as dori sa stiu si cui pot sa ma adresez ca persoana juridica deoarece au fost incalcate clauzele unui contract de leasing?Astept raspunsurile si sugestiile dumneavoastra.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 16:35, 26 August 2010
Instantei de judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sfera de cuprindere a codului fiscal donigao donigao Buna ziua, 1.Daca intr-un contract (de leasing in cazul de fata, eu sunt utilizatorul) este specificat faptul ca daca exista o neintelegere intre parti ... (vezi toată discuția)
Abuz societate de leasing lidiacojea lidiacojea Buna ziua, Sunt utilizator in cadrul unui contract de leasing financiar auto, incheiat intre un SRL si Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Conform ... (vezi toată discuția)
Omniasig - refuz despagubire casco pentru utilaj CRISTITROY CRISTITROY Buna ziua, doresc sa stiu opinia Dumneavoastra vis-a-vis de cazul pe care il am eu si mai ales sansa de castig in cazul unui proces : am un utilaj luat in ... (vezi toată discuția)