avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale contract de management
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

contract de management

Am nevoie de ajutorul vostru!

Sunt asociat la o societate comerciala (detin 25% din actiuni) si as vrea sa imi fac un contract de management, dar nu prea stiu bine care sunt cerintele. In primul rand, ma intereseaza daca imi pot face un contract de manaegement la firma la care detin actiuni. Am inteles ca un contract de mananegement se incheie intre o persoana fizica si o persoana juridica. Sunt asigurat la fel ca in cazul in care as detine un contract de munca individual? Cum se plateste impozitul: cat plateste firma? cat platesc eu? Acest contract se inregistreaza la ITM sau la o alta institutie?

Astept cu interes raspunsurile voastre. Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 12:49, 27 Ianuarie 2008
carmi1181 ti-ai propus sa fii papagalul meu?:))
iar e Romy ”dragutz” cu carmi ...tisk tisk tisk!! in loc sa va concentrati asupra problemei domnisoarei ....PS: foarte dragutz contractul postat de aureliangl ...sper sa nu se supere daca o sa il folosesc in viitor ;))
Nu am vrut sa fiu rau :"> dar ma supar cand cineva posteaza de dragul de a posta, su poate pt premii?#-o
Va multumesc mult pentru raspunsuri!


M.
sper ca nu v-a deranjat rautatile edintre noi :">

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de management caprice caprice Buna ziua, ma ajutati va rog cu un model de contract de management pe o societate comerciala? In calitate de asociat si administrator a acelei firme. ... (vezi toată discuția)
Manager sa Bogdan Popovici Bogdan Popovici BUna ziua. Va rog sa imi spuneti ce legislatie ar trebui sa am in vedere in privinta managerului general pentru un SA. In cazul in care inchei un contract de ... (vezi toată discuția)
Remuneratie administrator vasile2009 vasile2009 Care sunt optiunile pentru acordarea unei remuneratii administratorului unei firme ([b]inafara de contractul individual de munca[/b]) ? (vezi toată discuția)