avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Cum poate fi pedepsita fraudarea unui concurs pe ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Cum poate fi pedepsita fraudarea unui concurs pe internet?

Daca tot e tara n criza ....ce au zis fetele de la HotCity.ro...hai sa profitam si noi cat putem. Ele pun la bataie un concurs care la inceput suna bine, dar ca toate lucrurile din tara noastra se termina prost!
Premiul- o excursie in Tunisia. Desfasurare 02.08-23.08..pe baza vizualizarilor se vor alege cele 5 articole de top dintre care va fi selectat castigatorul. Fetele precizeaza clar:"Castigatoarea se alege simplu: materialul cu cele mai multe vizualizari va castiga." revin apoi cu alta precizare: "Castigatoarea va fi anuntata luni, 23 august, dupa ce ne uitam la cifre. Bineinteles ca ajuta daca spuneti prietenilor, puneti pe blog/facebook/twitter si orice alte arme albe de comunicare pe net pe care le mai aveti la indemana, pentru a capata mai multa sustinere in vizualizari." iar Adina ne anunta :"3. orice sistem de depistare poate fi la un moment dat fraudat, iar din acest motiv am instituit si un juriu alcatuit dintr-un reprezentant HotCity.ro si unul Best Reisen, care va tine cont atat de vizualizari cat si de calitatea textelor trimise; in felul acesta incercam sa asiguram cat mai multa corectitudine "
Numai ca!!!!!!!!!!! luni 23.08, n au avut ele timp sa afiseze nimic ..na doar e vara e vacanta, au avut alte treburi .....iar marti in jurul orelor 18.00 posteaza minunea "Bineinteles, cei 5 participanti la concurs care au avut peste 10,000 de vizualizari au fost descalificati, intrucat modalitatea pe care au ales-o pentru a-si mari numarul de vizualizari a fost considerata incorecta. Ne pare rau ca nu si-au incercat sansele alaturi de ceilalti, fair play, pentru ca unele materiale erau chiar bune."

Cum sa faci descalificari la o zi dupa ce s a terminat concursul?! Unde ai fost toata perioada de desfasurarea?! In conditiile in care alte articole au fost descalificate in prima saptamana ...cele 5 nu au fost descalificate ......au fost lasate pana a 2 zi chiar dupa incheierea concursului ...si culmea ironiei a fost declarat castigator un articol care era pe locul 6 ...oare asta a fost singura modalitate de a l scoate castigator pe acela?! Si mai dubios este ca aceeasi persoana care a castigat ...a castigat si acum o luna alt concurs, tot o vacanta .....traim in Romania!!!!! cat noroc sa ai sa castigi in 2 luni 2 vacante ?!


E penibil ce au facut fetele! Inteleg, poate n au avut timp sa se ocupe de concurs ...atunci de ce l au mai luat ? Daca au vazut ca au facut o greseala o duceau pana la capat si erau mai atente pe viitor ....

Intrebarea mea este .se poate face plangere undeva?! Pot fi sanctionati in vreun fel pentru faptul ca nu si au respectat propriul regulament publicat ?!

Multumesc
Cel mai recent răspuns: christiand , utilizator 11:18, 30 August 2010
Nu va inteleg de ce va implicati ...imi pare sincer rau ca am luat parte la un asemenea concurs, o facatura de fapt, am fost un sustinator al unuia dintre articole, iar la final ne am trezit ca am sustinut ce, de fapt?! o inselatorie! discutii, certuri, controverse, multe a starnit concursul pe tot parcursul, dar nu s a sesizat nimeni, s au sesizat doar la final cand premiul era deja adjudecat de cine voiau ei, nu avea cum sa castige cineva cu vizualizarile stabilite in minunea de regulament.....era o persoana stiuta de la inceput. sa stati departe de concursuri de acum, dar mai ales de hotcity.ro!!!
nona postase un comentariu foarte interesant, ea nu si a primit nici acum premiul de la un concurs anterior....deci la ei e o practica obisnuita, chiar daca te anunta castigator, nu primesti nimic! da, au incurajat la frauda pt ca n au descalificat la timp. da, au ales castigatorul dupa ureche, da, v au fraierit! Hotcity.ro IT S A SCAM!!!!
v-ati agitat degeaba! oricum au sters articolul si toate comentariile
tocmai pentru ca au sters, demonstreaza ca se stiau vinovati... nu?!
eu am un blog destul de cunoscut, daca vrei pot posta si acolo despre ce vi s a intamplat, trimite mi un mesaj privat si vorbim!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Câștigãtor descalificat ? adrian12 adrian12 Am participat la un concurs si am fost anuntat castigator. A fost si o premiere unde s-au citit castigatorii. A existat si un regulament. Am primit pe email ... (vezi toată discuția)
Concurs online cu premii - descalificat in afara regulamentului de concurs ioandir ioandir stimati domni, am participat la un concurs organizat pe facebook si am fost descalificat pe un motiv care nu apare in regulament si anume ca m-au votat mai ... (vezi toată discuția)
Anulare abuziva a premiului - finala concursului darkdesign darkdesign Buna ziua,ma numesc Capitanu Camelia si am urmatoarea problema: am participat la concursul \\\"Fii Fata de 10\\\" la Pro Cinema si am reusit sa ma ... (vezi toată discuția)