avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Parasirea domiciliului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Parasirea domiciliului

Ce urmari poate avea "parasirea de domiciliu" a unuia dintre soti, respectiv a sotiei, daca sotul reclama acest lucru? Va multumesc.
Teoretic, nici una.

Ma intreb, totusi, unde doreste sotul sa reclame "parasirea de domiciliu"!Cateva lamuriri ar fi utile.:)
niciuna; parasirea domiciliului nu e contraventie, nu e infractiune, poate fi, eventual, motiv de divort - depinde; nu ati oferit informatii.
avocat Cristina Popescu
Buna ziua,

Asa e, nu am oferit suficiente informatii: tatal meu a devenit foarte violent (fizic si verbal) in ultima perioada cu mama. De aceea, mama vrea sa plece din Romania si sa munceasca in alta tara. Mamei ii este teama ca, daca tatal o sa spuna la divort (pentru ca acolo se va ajunge la un moment dat) ca si-a parasit domiciliul, sa nu piarda drepturile pe care le are asupra apartamentului si a altor bunuri. De aceea, ea s-a gandit sa mearga singura la politie, inainte sa plece si sa declare ca a plecat de acasa din anumite motive.

Sper ca am fost destul de clara.
Va multumesc.
poate sa plece linistita, dreptul ei asupra bunurilor, nu se pierd. sa faca si un inventar pt bunurile din casa semnat si de martori, ca lucrurile sa nu se "piarda" pana se intoarce.
dvs sunteti majora?
Da, din fericire am trecut de mult de varsta de 18 ani.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
talidae2000, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum sa ma protejez LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL LUNCA CRISTINA EXPERT CONTABIL Sunt casatorita, am un copil de 4 ani si vreau sa divortez. Am unde locui, financiar stau bine......sotul este un om violent si imi este frica pt copil si pt ... (vezi toată discuția)
Parasire de domiciliu cu minori turboxxl turboxxl Buna ziua, Va rog sa ma invatati si pe mine cum pot pleca din domiciliu conjugal fara sa fiu acuzata de parasire de domiciliu Mentioneaz ca in zona in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului sorina_amalia sorina_amalia buna ziua.vorbesc in numele unei persoane care nu are acces la internet ,dar are o problema .problema ei este ca de vreo jumatate de an ,nu se mai intelege ... (vezi toată discuția)