Corect! Dupa lamuririle voastre, mi se pare ok. Apropo de sfaturi, s-au dat sfaturi pe legea modificata si situatia nu era valabila la momentul initierii topicului! :))
Am inchis si eu niste topicuri care erau duble.
Puteam sa sterg topicul dublu dar....din respect pentru cei care raspunsesera am inchis unu si a ramas celalalt.
Am trimis si eu cateva imagini ptr avatar dar au fost respinse toate, fara nici o justificare.
Pe ce criterii le selectati?
Si inca ceva, desi am tot scris pe forum, ratingul meu a tot scazut si nu am inteles de ce.
Aveti anumite preferinte?
singurele avatare pe care le-am sters erau imaginile care nu se incarcasera.
noi acceptam doar imagini in format .jpg sau .gif pentru avatar.
in privinta rating-ului, nu depinde de numarul de mesaje din forum ci de multi alti factori.
fie profilul de consultant nu a mai fost vizitat, fie nu ati fost recomandata de utilizatori.
cat despre intrebarea de final, prefer sa nu raspund.
daca am avea preferinte, probabil ca v-am fi blocat accesul la site, accesul la forum, scrierea mesajului dumneavoastra sau accesul la cont. ;) ar fi fost mai simplu decat sa manevram rating-ul pentru un anumit user sau pentru alt user.
:oops:
Oare de unde se naste aceasta idee ca exista preferinte?
S-a tot discutat despre cum creste si scade ratig-ul ori despre modul cum este el calculat ... chiar exista si un topic deschis Nelamurire rating, dar se pare ca inca nu s-a inteles cum este el calculat.