avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro avatar
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

...de o saptamina astept aprobare pentru avatar...ma vad nevoit sa va actionez in contencios...X-(...
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 22:12, 21 Aprilie 2008
Corect! Dupa lamuririle voastre, mi se pare ok. Apropo de sfaturi, s-au dat sfaturi pe legea modificata si situatia nu era valabila la momentul initierii topicului! :))

Mersi!
Am inchis si eu niste topicuri care erau duble.
Puteam sa sterg topicul dublu dar....din respect pentru cei care raspunsesera am inchis unu si a ramas celalalt.
Ultima modificare: Miercuri, 19 Martie 2008
Gabriela Mihai, Avocat
Am trimis si eu cateva imagini ptr avatar dar au fost respinse toate, fara nici o justificare.
Pe ce criterii le selectati?
Si inca ceva, desi am tot scris pe forum, ratingul meu a tot scazut si nu am inteles de ce.
Aveti anumite preferinte?
singurele avatare pe care le-am sters erau imaginile care nu se incarcasera.
noi acceptam doar imagini in format .jpg sau .gif pentru avatar.

in privinta rating-ului, nu depinde de numarul de mesaje din forum ci de multi alti factori.
fie profilul de consultant nu a mai fost vizitat, fie nu ati fost recomandata de utilizatori.

cat despre intrebarea de final, prefer sa nu raspund.
daca am avea preferinte, probabil ca v-am fi blocat accesul la site, accesul la forum, scrierea mesajului dumneavoastra sau accesul la cont. ;) ar fi fost mai simplu decat sa manevram rating-ul pentru un anumit user sau pentru alt user.
:oops:
Oare de unde se naste aceasta idee ca exista preferinte?

S-a tot discutat despre cum creste si scade ratig-ul ori despre modul cum este el calculat ... chiar exista si un topic deschis Nelamurire rating, dar se pare ca inca nu s-a inteles cum este el calculat.

Alte discuții în legătură

Lista probleme in site dupa modificarile din 26 aprile 2010 pianistul pianistul Buna ziua, Dupa cum stiti pe data de 26 Aprilie 2010 forumul Avocatnet.ro a suferit schimbari majore pe partea de backend (parte din spate a forumului, de ... (vezi toată discuția)
Forum-uri noi in forum-ul avocatnet.ro Admin Admin Asteptam propuneri pentru Forum-uri noi pentru categoria "Dreptul in discutie". Ideea e ca ar trebui sa avem o lista coerenta de propuneri si sa cadem cu totii ... (vezi toată discuția)
Nelamurire rating avocatnet Lorena Chirila Lorena Chirila :) Mi-ar putea cineva explica ce criterii sunt avute in vedere la stabilirea rating-ului? (vezi toată discuția)