avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Legea 260 din 19 iulie 2007 si Programele de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Legea 260 din 19 iulie 2007 si Programele de Facturare, Inregistrarea operaþiunilor comerciale prin mijloace electronice

Buna,
De curand am achizitionat un program de facturare si totul a fost bine pana am dat de legea privind înregistrarea operaţiunilor comerciale prin mijloace electronice:

[ link extern ]

Nelamurirea mea este: ce inseamna concret suport de hartie? Eu folosesc programul pentru a lista pe hartie, dar facturile le am si pe calculator in rapoartele programului. Asta ar insemna ca documentul e in format electronic sau pe suport de hartie? Formularile mi se par ambigue, nu exista o delimitare clara intre ce inseamna document electronic sau pe suport de hartie.

V-as ruga sa ma ajutati cu un raspuns (preferabil nu doar presupuneri), nu as vrea sa ma intorc la tipizate!

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters478 , utilizator 14:10, 18 Noiembrie 2007
Legea nr. 260/2007 intra in vigoare doar de la 1 ianuarie 2008, deci pana atunci poate fi folosit orice program de facturare.

In termen de 90 de zile vor fi publicate reglementările referitoare la normele de performanţă şi securitate cu privire la sistemele informatice utilizate de persoanele care emit, transmit sau arhivează facturi, chitanţe şi bonuri fiscale în formă electronică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul mcsi nr.488/2009 bozluc bozluc Buna ziua, M-ati putea lamuri in privinta acestui ordin, toate societatile comerciale care emit facturi in forma electronica trebuie sa achite acea taxa ... (vezi toată discuția)
Bonul fiscal emis de calculator cu semnatura electronica giuseppe07 giuseppe07 Buna ziua, Se poate renunta la casa de marcat fiscala utilizind bonul fiscal în formă electronică ... (vezi toată discuția)
Facturi niconica niconica Este corecta emiterea facturilor intr-un word sau excel sau este obligatorie emiterea printr-un program de facturare sau comandarea carnetelor personalizate? ... (vezi toată discuția)