avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare pfa sau II
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare pfa sau II

Buna Ziua! Am si eu niste probleme/dileme. As vrea sa-mi infiintez un pfa sau un II. In prezent eu caut lucrari de cadastru pentru cineva si ofer si consultatanta. Un pfa pe aceasta chestie nu pot sa-mi fac deoarece eu am terminat facultatea de Filososfie si nu am nciciun curs in acest sens. Ce domaneiu de activitate specific pfa/ii s-ar potrivii? Eu am gasit pana acum doar 8219 activitati de fotocopiere, pregatire a documentelor si alte activitati specifice de secretariat. eu nu am gasit alt cod pentru consultanta sau intermedirei contracte....Ma puteti ajuta va rog!
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 16:47, 26 August 2010
7414 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management; Faceti o I.I.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen acte de secretariat alina_ti alina_ti Buna , Mai precis vreau sa intreb pentru a infiinta societati comerciale ,ce cod CAEN trebuie ales de o societate ,ca activitate principala sau se poate trece ... (vezi toată discuția)
La care cod din caen se incadreaza serviciile de infiintare de sc, srl, af, pf? florin89 florin89 1) Pentru ca o firma sa presteze asemenea servicii, inclusiv redactare de statute, modificari sau orice activitate care tine de legatura dintre client si ORC, ... (vezi toată discuția)
Cod caen inmatriculari auto obretind obretind Salut, ma intereseaza un cod caen pt.inmatriculari auto si unul pt.depunerea declaratiei intrastat (tert). (vezi toată discuția)