avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea 85/2006
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea 85/2006

Va rog dati-mi un sfat in legatura cu o cererea de inscriere la masa credala a unei societati in faliment. Societatea in faliment este atat client cat si furnizor, in contabilitate facturile nu sunt compensate.Cu ce suma trebuie sa ma inscriu in aceste conditii?
faceti cerere pe intreaga suma (poate ei nu le au pe toate inregistrate) si cereti instantei sa constate compensarea legala si sa va inscrie cu diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 85/2006 myreyla myreyla Am o societate care trebuie sa se inscrie la masa credala in tabelul suplimentar de creante si nu stiu cum sa fac inscrierea deoarece societatea respectiva ... (vezi toată discuția)
Valori inscriere masa credala numaiu numaiu Buna ziua, Suntem o firma care trebuie sa se inscrie la masa credala a unei societati intrata in insolventa catre care avem si noi datorii. (datoriile noastre ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca in instanta madalina85 madalina85 BUna ziua! Am dat firma la care am lucrat in judecata pentru neplata drepturilor salariale. Am inteles cum ca intre timp firma ar fi dat faliment. Vreau sa ... (vezi toată discuția)