avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... legea 85/2006
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

legea 85/2006

Am o societate care trebuie sa se inscrie la masa credala in tabelul suplimentar de creante si nu stiu cum sa fac inscrierea deoarece societatea respectiva figureaza atat in calitate de debitor cat si in calitate de creditor al societatii mele. Cu ce suma trebuie sa ma inscriu la masa credala in aceste conditii? cineva mi-a zis ca doar pentru suma ce rezulta din compensarea facturilor. Va rog ajutati-ma cu un sfat.
Va multumesc
Faceti cerere pe intreaga suma si cereti instantei sa constate ca o parte sunt compensate si in consecinta sa va inscrie cu diferenta.
Taxa de timbru 120 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 85/2006 Doina B Doina B Va rog dati-mi un sfat in legatura cu o cererea de inscriere la masa credala a unei societati in faliment. Societatea in faliment este atat client cat si ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)
Valori inscriere masa credala numaiu numaiu Buna ziua, Suntem o firma care trebuie sa se inscrie la masa credala a unei societati intrata in insolventa catre care avem si noi datorii. (datoriile noastre ... (vezi toată discuția)