avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare pt notar
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare pt notar

In urma unui partaj voluntar care se desfasoara la un notariat este normal sa ramana sentinta de divort (sentinta originala pe care o aveam, data de avocat) la notarul la care se face acest partaj? Nu ar fi trerebuit sa ramana doar niste copii si sa verifice conformitatea cu originalul dupa care sa-mi restituie sentinta ? La toate institutiile unde mi-a cerut hotararea de divort, mi s-a luat doar copii a acesteia!
Cel mai recent răspuns: ContSters163072 , utilizator 23:18, 26 August 2010
Era necesara doar copia.

andymaurul
sentinta pe care ati lasat-o e de fapt o copie legalizata:)
originalul e..la dosar si la mapa de sentinte:D
Va multumesc pentru raspuns.Dar era normal sa-mi ia acea copie legalizata? Eu cu ce mai dovedesc in alta parte veridicitatea acestui document?
cu alta copie..pt ca puteti face cate doriti
In mod normal, notar fiind, adica persoana investita de stat cu legalizarea actelor, era firesc sa isi legalizeze propria copie. Dar e mai comod asa.

Alte discuții în legătură

Sentinte divort si partaj ysis81 ysis81 buna ziua. In urma divortului si partajului am investit sentintele ca fiind definitive, am primit exemplarul cu stampila si timbru, dar oficiul de cadastru la ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii ce trebuie parcursi in vederea obtinerii unui divort de comun acord? RuxandraC RuxandraC Buna ziua! Va rog sa imi spuneti si mie ce ar trebui sa facem si unde sa mergem pentru a divorta de comun acord.Din cate citisem pe internet,la un notar se ... (vezi toată discuția)
Recuperare hotarare de la executor magdalenaulm magdalenaulm Buna, pentru executare silita am inaintat catre executorul judecatoresc actele si sentinta judecatoreasca in original. Mai recuperez sentinta originala sau ... (vezi toată discuția)