avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Recuperare hotarare de la executor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Recuperare hotarare de la executor

Buna,
pentru executare silita am inaintat catre executorul judecatoresc actele si sentinta judecatoreasca in original.
Mai recuperez sentinta originala sau aceasta ramane acolo?
Pentru un alt act original cum se procedeaza?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 14:00, 30 August 2013
Actele se depun in copie, unde legea prevede, copia se legalizeaza la notar.
Mergeti la executor si recuperati originalul. Executorul nu ar fi trebuit sa va opreasca hotararea in original.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
adelaida_07, utilizator
fara original nu poate inainta dosarul pentru recuperare pensie intretinere,ste corect?
pai daca se executa nu mia aveti nevoie de original....dar puteti obtine o copie conforma de la executor.
nu este corect e vorba de sentinta de divort care trebuie la schimbarea cartii de indentitatea,la casatorie etc.Daca cunoaste cineva procedura,va rog?
titlul executoriu la executor sse depune in original si ramane acolo doar daca nu se inceteaza executarea silita. pentru copii dupa hotarare adresati-va instantei de unde a fost emisa si faceti cate va trebuie,. nu se fac copii legalizate dupa hotarari la notar si nici simplele copii nu sunt valabile

Alte discuții în legătură

Copie legalizata Vasile Rascanu Vasile Rascanu Scuzati-mi intrebarea, eu o consider stupida, dar asa mi s-a spus de catre un notar acreditat : Copia legalizata a unul ceritificat de divort se face numai la ... (vezi toată discuția)
Legalizare si investire cu formula executorie manuelle manuelle Buna ziua. Copia hotararii judecatoresti care se anexeaza cererii de legalizare si investire cu formula executorie trebuie sa aiba mentiunea \"conform cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare de divort legalizata ContSters307192 ContSters307192 Buna ziua,am un var si vrea sa se recasatoreasca ,dar nu are o hotarare de divort originala ca sa poata prezenta la starea civila,poate depune o copie ... (vezi toată discuția)