avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... oug 58/2010
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

oug 58/2010

buna
daca am al 2-lea job trebuie sa platesc pt suma castigata , am inteles impozit dar si cotizatia pt pensii , somaj si sanatate ? doar le platesc la primul job :stunned:
Cel mai recent răspuns: lilidani , utilizator 19:57, 30 August 2010
Daca aveti un al doilea job inseamna ca aveti un CIM cu timp partial si se opresc pe stat aceste contributii. In acest caz Ordonanta 58 nu va afecteaza.
Daca aveti un PFA atunci, in baza Ordonantei 58 trebuie sa platiti aceste contributii inca o data.
Ultima modificare: Joi, 26 August 2010
ContSters160319, utilizator
Voi expune problema mea si voi formula intrebarea tot aici.
Sunt psiholog cu drept de libera practica, asociat intr-o societate civila profesionala (suntem doi asociati, fiecare dintre noi avand si un alt job, cu carte de munca). Noi cum trebuie sa procedam? platim... nu platim..?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de somaj si plata contributiilor sociale Radu Doina Radu Doina Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti in 2 probleme : 1. O mamica lucreaza din 2005 pana in 2009 la o firma.Din 2009 pana in 2011 este in concediu de crestere ... (vezi toată discuția)
Consiliere profesionala adrianc32 adrianc32 Buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca e obligatorie consilierea profesionala si testarea psihologica pt inscrierea la curs formare profesionala la ajofm daca ... (vezi toată discuția)
Pfa - contributii la sanatate Keffr3n Keffr3n Buna ziua, eu sunt angajat cu carte de munca, angajatorul vireaza contributia la pensii, si, ca hobby, mai desfasor, ocazional, o activitate pe PFA. Trebuie sa ... (vezi toată discuția)