avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... PEDEAPSA DE EXECUTAT PENTRU INSELACIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

PEDEAPSA DE EXECUTAT PENTRU INSELACIUNE

BUNA SEARA AM O SENTINTA DATA, TREBUIE SA EXECUT 3 ANI SI 6 LUNI PENTRU INSELACIUNE.INTREBAREA MEA ESTE, CAT VOI EXECUTA DIN PEDEAPSA?

MULTUMESC.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:48, 28 August 2010
SILVIU NYKOLAS a scris:

CE INSEAMNA 2/3 DIN PEDEAPSA?

Anul penal are 8 luni ,difera de anul calendaristic .
Ve-ti putea fi eliberat conditionat inainte de acest termen,in cazul in care prestati o munca in penitenciar si aceasta munca se transforma in zile de castig,care se scad din totalul zilelor de efectuat.
Pedeapsa se calculeaza in zile,ptr ca zilele sunt mai lungi decat lunile sau anii,cand te aflii in spatele gratiilor.
Bafta multa,putere sa puteti trece peste aceasta incercare.
Cu respect,
Gabrielle

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare conditionata-ralu lung.raluca lung.raluca Buna ziua am si eu o intrebare: sotul este detinut in penitenticiarul Gherla (regim semideschis) de aderare la grup infractional si pedeapsa este de la 5 la ... (vezi toată discuția)
Intreruperea executarii pedepsei ionharcau ionharcau speta e urmatorea: condamnat la inchisoare de un an si 8 luni (20 luni) din care s-au executat in regim de arest preventiv 4 luni si 12 zile. condamnatul ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata loricag loricag buna ziua am si eu o intrebare:sotul meu a primit o pedeapsa de 9 luni inchisoare la care sau adaugat 3 luni pentru ca avea din urma o condamnare cu suspendare ... (vezi toată discuția)