avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general ordonanta 58/2010 si normele ei de aplicare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

ordonanta 58/2010 si normele ei de aplicare

Buna seara,
Am o intrebare-avocatii datoreaza aceste conbtributii (somaj, pensii private, sanatate, in plus fata de impozitul pe profit? Sau sunt exceptati?
Multunmesc
Cel mai recent răspuns: marius1968 , utilizator 13:09, 27 August 2010
mlaap a scris:

Buna seara,
Am o intrebare-avocatii datoreaza aceste conbtributii (somaj, pensii private, sanatate, in plus fata de impozitul pe profit? Sau sunt exceptati?
Multunmesc

am si eu o intrebare: am PFA ca traducator si lucrez ca profesor. ca traducator am venituri ocazionale. trebuie sa platesc aceste contributii?
Din pacate, da. Aceste contributii se datoreaza de toate persoanele fizice care realizeaza venituri de natura profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii pfa claudia_petre claudia_petre Buna ziua. Imi cer scuze daca o sa ma repet dar am citit mesajele de forum si nu reusesc sa inteleg. Am, o rugaminte: va rog sa imi explicati daca am PFA ... (vezi toată discuția)
P.f.a. sunt scutite de la plata cas? stefanvasile stefanvasile Sunt P.F.A si sunt si angajat cu contract de munca pe perioada nedetrminata la o societate care imi retine si vireaza toate contributiile catre stat. ... (vezi toată discuția)
Oug 58/2010 ramona_moraru ramona_moraru Am o pfa si sunt si angajata cu contract de munca in alta parte cum va fi impozitata pfa. Trebuie sa platesc contributiile se asigurari de sanatate pt pfa ... (vezi toată discuția)