avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie

Daca un conducator auto cu alcoolemie a produs un accident din vina lui,cel accidentat beneficiaza de asigurarea obligatorie a vinovatului baut?
Cel mai recent răspuns: andrale , utilizator 21:17, 1 Septembrie 2010
Multumesc!
Dreptul asiguratorului de a recupera sumele platite atunci cand asiguratul sau a savarsit o infractiune cu intentie pe drumurile publice este prevazut la art.58 din Legea nr.136/1995.
ai avut dreptate Lulica/Necazuri mari cu Astra
Imi cer scuze fata de Astra. Mincinosi si neseriosi erau cei de la reprezentanta unde s-a dus masina la reparat. Am schimbat reprezentanta cu un service auto serios si totul este OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspunderea asiguratorului Gutzaaa Gutzaaa Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Raspunde polita RCA daca s-a produs un accident ca urmare a unei infractiuni si ulterior s-a pronuntat scoatere de sub ... (vezi toată discuția)
Conditie rca iustinian13 iustinian13 imi poate spune cineva, daca o persoana conduce un autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si produce un accident de circulatie, asiguratorul rca va ... (vezi toată discuția)
Actiune de regres Dumitru652 Dumitru652 Am avut un accident rutier pe data de 19.07.09 Eu am fost vinovat in cazul dat. Revizia tehnica era valabila pina in luna iulie. Eu am testat masina pe data ... (vezi toată discuția)