avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce declaratii depune o pfa, pensionar limita de ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce declaratii depune o pfa, pensionar limita de varsta, handicap accentuat?

daca o persoana este pensionata la limita de varsta cu grad de handicap accentuat si are un PFA ce fel de declaratii trebuie sa depuna cu noua lege ?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 09:28, 28 August 2010
Se incheie contract de asigurare la Casa de sanatate si plateste CASS in cota de 5,5% din venitul asigurat.
ce acte imi sunt necesare pentru depunerea declaratiei la CASS?
Acte necesare la Casa de Sanatate:
-certificat de inregistrare;
-decizia de impunere de la fisc,
-carte de identitate;
-un dosar.
Actele originale si copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie cerificat handicap antoniu2 antoniu2 Buna seara , Sotia mea a obtinut certificat de incadrare in grad de handicap accentuat valabil 24 luni cu data dobandirii handicapului 1983 . Mentionez ca data ... (vezi toată discuția)
Pfa contributie somaj radlid radlid Sunt PFA, cu plata contributiilor ( impozit, CAS, CASS) la zi, inclusiv pentru luna septambrie, conform Deciziei de impunere 260, pentru anul 2013. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Plata contributie pensie pfa norma de venit StefiPop StefiPop Buna ziua. Doresc sa stiu daca un PFA cu norma de venit are obligativitatea platii pensiei, deoarece, desi am trimis declaratia 600 pentru anul 2013, ... (vezi toată discuția)