avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Evacuare din casa concubin alcoolic
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Evacuare din casa concubin alcoolic

Locuiesc de aprox 7 ani cu un barbat alcoolic- este dipsoman: o saptamana e treaz, urmeaza 2 saptamani in care bea continuu zi si noapte, apoi iar 1 sapt treaz, doua beat.
De aproape 4 ani sta la mine in casa (imobil cumparat pe numele meu si achitat numai de mine - avans si rate la banca).
El nu are domiciliul si nici viza de flotant la mine.
Traiesc intr-un continuu cosmar cu betiile lui - ma terorizeaza psihic, de ex. ma incuie in camera si stinge lumina de la contoarul electric, sau nu-mi da voie sa merg la serviciu tinandu-ma cu forta in casa, nopti intregi nu-mi da voie sa dorm - ma urmareste in fiecare clipa sa nu inchid ochii, iar daca atipesc incepe sa urle. Toti banii trebuie sa-i dau pe bautura - zilnic car 20 litri de bere, altfel am scandal.
De cel putin 2 ani il rog sa plece, dar nu vrea - imi spune ca nu pleaca decat cu politia.
Ma ameninta ca-mi face rau atat mie, cat si cunoscutilor mei (rude, alte cunostinte), ca da foc la casa, ca darama peretii.
Mi s-a intamplat sa vin acasa si sa gasesc gazul deschis (la minim), iar focul de la aragaz stins - el era dincolo - dormea, beat fiind.
Alta data era sa ia foc o priza, noroc ca am fost acasa, ca el era cazut pe jos, de beat ce era.
Nu avem copii, dar avem un caine pe care eu il iubesc foarte mult, iar el ma ameninta ca mi-l ia.
Este luat in evidenta ca alcoolic la mai multe spitale la care am ajuns cu el - exista niste documente medicale. A fost internat si la dezalcolizare.
I-am propus sa-i platesc 2 luni chirie undeva, pana-si gaseste un serviciu, dar el nu vrea - acum se apuca sa vanda obiectele din casa.
Va rog frumos ajutati-ma cu un sfat: vreau sa plece, dar nu stiu ce trebuie sa fac, de unde sa incep, am mare nevoie de ajutor, sunt disperata!
Multumesc in avans pentru sfaturile dumneavoastra!
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 15:51, 27 August 2010
va inteleg ca va e teama de el insa odata si odata trebuie sa va asumati riscul sa schimbati yala de la usa. asa nu faceti decat sa prelungiti agonia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concubinul meu nu vrea sa plece din domiciliul meu lumi_madre lumi_madre Am un concubin cu care traiesc de cativa ani ,locuieste la mine dar,nu i-am facut mutatie ,deoarece nu am avut incredere in el . De un an de zile o duc tare ... (vezi toată discuția)
Custodie omama omama Buna ziua,din data de 08 iulie 2012 s-a pronuntat divortul, in sentinta sa hotarat ca cele doua fete revin in custodia tatalui,in timpul divortului una din ... (vezi toată discuția)
Fosta soția îmi interzice accesul în apartamentul proprietate comună. pot intra cu forța? turelu turelu Am divortat in 2017. In urma divortului, copilul pe care il avem in varsta de 13 ani, ramane in custodie comuna cu domiciliul la mama lui. Intre timp, ca sa ... (vezi toată discuția)