avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare carte de munca...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare carte de munca...

Am lucrat la o firma 1 an si 8 luni dar nu mi-a fost trecuta perioada lucrata pe cartea de munca. Contractele sunt inregistrate la ITM dar nu mi-a fost ceruta cartea de munca pt completare. Firma are sediul in Bucuresti, eu lucrand din alt oras.
Cum procedez ..?


Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:57, 27 August 2010
Solicitati adeverinta de la SC unde ati lucrat. Depuneti adeverinta si Cartea de munca la ITM din raza teritoriala, impreuna cu solicitarea.
Buna ziua !
Va duceti cu cartea de munca la fostul angajator si solicitati completarea acesteia in mod corespunzator sau varianta d-nei contabil Maran Corina .
Ultima modificare: Vineri, 27 August 2010
Adrian Marin, Consilier juridic
Multumesc pt raspunsuri, dar din pacate problema este ca nu pot lua legatura cu firma, pt ca nu este nimeni de gasit (contractele de munca le am, dar adeverinta nu pot sa cer de la ei). Mai mult decat atat, sunt in proces cu ei pt neplata salarului....
Care este solutia ...?#-o
Aveti desfacerea CIM ?
Mi-am dat demisia, pt ca ei nu au avut de ce sa ma concedieze.....

Alte discuții în legătură

Cum imi pot recupera cartea de munca de la o firma la care am lucrat acum 2 ani? roxy_marya roxy_marya acum 3 ani m-am angajat la o firma din bucuresti - x,aveam carte de munca de 2 ani.am incetat colaborarea cu acea firma dupa nici un an.de atunci adica de ... (vezi toată discuția)
Acte in urma demisiei raduhanta raduhanta Buna ziua! In data de 1 februarie, am depus demisia la locul actual de munca. Preavizul este cel prevazut in CIM, adica de 15 zile. Va rog sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema;va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns legat de cartea de munca. ContSters40958 ContSters40958 Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de ... (vezi toată discuția)