avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... OUG 58/2010
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

OUG 58/2010

sunt inginer constructor si expert tehnic judiciar in constructii civile; nu am PFA deschis conform legislatiei si fac expertize doar cand sunt numit de judecatorie/tribunal.Din onorarii mi se opresc direct 10% pt.Corpul Expertilor Tehnic si 10% pt.cota unica de impozitare. Venitul meu din aceste expertize este ocazional.Conform OUG 58/2010 trebuie sa depun si eu declaratii de asigurari sociale(CAS,somaj,Sanatate) sau nu ?:">
Cel mai recent răspuns: imac , utilizator 10:46, 27 August 2010
In cazul in care expertii tehnici judiciari au un sistem de pensii distinct, neintegrat sistemului public de pensii, ( insa nu privat ) acestora nu li se aplica prevederile art III din OUG 58/2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionar - pfa - asigurari sociale Smart_Fair Smart_Fair As dori o lamurire cu privire la urmatoarea situatie: Doamna X a iesit la pensie pe caz de boala. A deschis un PFA, are program redus de lucru, plateste la ... (vezi toată discuția)
Expert tehnic judiciar incompatibil bogdan135 bogdan135 Un expert tehnic judiciar cu specializarile \' constructii civile,industriale si agricole\' si \'evaluare proprietati imobiliare\' poate realiza o expetiza ... (vezi toată discuția)
Profesii libere (liberale) adita74 adita74 Cum intelegeti dvs.? Profesiilor liberale li se aplica OUG 82/2010 sau nu? #-o Apreciez orice incercare in elucidarea acestei probleme. Multumesc (vezi toată discuția)