avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... bataie asistata de organele de politie.....
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

bataie asistata de organele de politie.....

in urma cu o saptamana am fost batuta de fostul meu sot in mijlocul strazii(mentionez ca sunt divortata de aproximativ 3 ani),avand langa mine un echipaj de politie pe care,cu cateva minute inainte de incident il solicitasem prin apel la 112.am fost dusa la sectie,am facut plangere,am dat declaratii,am fost la medicina legala si luni urmeaza sa ridic certificatul medico-legal.rugamintea mea este sa-mi spuneti care sunt pasii ce ar trebui sa-i urmez de acum incolo...nu intentionez sa-mi retrag plangerea si tin sa va instiintez ca mai am o plangere penala care ulterior,din tentativa de omor,a fost redusa la vatamare corporala pe care am inaintat-o deja parchetului cu un an in urma.ce pedeapsa ar putea primi individul?la ce sa mai astept?cu multumiri...
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 18:05, 27 August 2010
Este posibil sa primeasca o pedeapsa cu suspendare sau o amenda administrativa.
In functie de numarul de zile de ingrijiri medicale acordate se va incadra fapta aceasta. Da, este posibil sa primeasca o pedeapsa cu suspendare sau o amenda administrativa, asa cum mentiona si colegul.
Succes!
Daca este al 2-lea dosar de vatamare corporala s-ar putea sa primeasca mai mult de amenda sau pedeapsa cu suspendare.
Depinde ce s-a intamplat cu celalt dosar penal.
Daca faptele sunt concurente ...pe acolo s-ar ajunge...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentative de omor! sxplukasboy sxplukasboy Se considera tentativa de omor,daca persoana vatamata are capul spart in 2 locuri,arcada sparta,2 coaste rupta si splina rupta?Mai mentionez ca victima a fost ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala ? cum se procedeaza. ceoby ceoby Salut Doresc si eu un sfat in urmatoarea speta. Eu sunt jurist cu licenta, nu am practicat niciodata. Vreau sa stiu daca il pot reprezenta pe fratele meu ... (vezi toată discuția)
Intra la inchisoare? ionicahod05 ionicahod05 buna! am o intrebare la care as vrea un raspuns rapid.. fratele meu sa batut cu un baiat acum ceva timp .. acel baiat sia retras plangerea dar dosarul a ajuns ... (vezi toată discuția)