avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... acte false in primarie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

acte false in primarie?

Salutare

Am o mica nelamurire.

Incerc de ceva timp sa ridic o constructie in Craiova.

Am ajuns dupa multe drumuri in sfarsit sa cer un PUZ.

Acolo cand ceri documentul asta te intreaba pe ce strada ceri.

Am spus ce strada este si dupa timpul legal am mers sa ridic documentul.

Cand vad ce primesc, strada mea nici nu exista conform documentului primit desi mi a fost eliberat un certificat de nomenclatura stradala.

Am vazut in schimb o imensitate de spatiu verde desi pe strada asta sunt zeci de case si cateva mici fabricutze.

In concluzie stau si ma gandesc. Am primit din primarie un document ce nu corespunde realitatii.
Este acest document un fals sau nu?

Alte discuții în legătură

Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate mitu mitu Cum se poate cere modificarea unui Titlu de Proprietate tinandu-se cont ca au fost facute erori la eliberarea acestui Titlu in anul 1997. Mamei mele i s-au ... (vezi toată discuția)
Distanta minima legala intre blocuri Urusag Urusag Necazul de cu seară: ajunsă acasă am văzut limitele gropii pentru fundația blocului care se pare că va înflori chiar lângă balconul meu. Am întrebat ... (vezi toată discuția)