Cum se poate cere modificarea unui Titlu de Proprietate tinandu-se cont ca au fost facute erori la eliberarea acestui Titlu in anul 1997.
Mamei mele i s-au inmanat doua procese verbale de punere in posesie pentru aceleasi suprafete, la date diferite( pentru care eu imi pun semne de intrebare) dar cu diferente de suprafata ,pe care eu le numesc erori. Pe Titlul de Proprietate i s-au trecut suprafetele mai mici. Cum pot eu remedia acest lucru, cui sa ma adresez , tinand cont ca mama a facut zeci de drumuri la primarie desi era bolnava foarte rau,iar anul trecut a decedat . Daca este cazul sa ma adresez instantei ,cum pot sa fac acest lucru , tinand cont ca eu stau in Bucuresti iar situatia prezentata este in jud.Gorj ?
Unul dintre cele doua procese verbale trebuie anulat. Problema care se pune acum este dacă exista vreun termen de prescriptie sau nu pt a solicita anularea respectiva. Sfatul meu este sa contactați un expert topograf care sa vina sa va facă măsurătorile și sa facă un raport de expertiza prin care sa precizeze care dintre cele doua titluri de proprietate se apropie de realitatea din teren. Iar apoi, in funcție de concluziile respective sa încercați o cerere in anularea titlului de proprietate care nu corespunde. Alta modalitate eu nu văd la acest moment.
Legea fondului funciar
mitu
Se pot emite doua procese verbale de punere in posesie ( in cazul meu in anul 1997) pentru aceleasi suprafete ,o copie a Procesului Verbal , primit dupa ... (vezi toată discuția)