avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... LEGEA FONDULUI FUNCIAR
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

LEGEA FONDULUI FUNCIAR

Se pot emite doua procese verbale de punere in posesie ( in cazul meu in anul 1997) pentru aceleasi suprafete ,o copie a Procesului Verbal , primit dupa emitere, iar o alta copie la solicitare anul trecut dar care avea suprafetele modificate si chiar unele lipsind ?
Se poate cere o corectare a unei erori daca pe procesul verbal de la primarie a fost trecuta spre ex. 4451 m iar pe titulu de proprietate,eliberat in 1997, 1451 m?
Ce putem face pentru a intra in posesia suprafetelor de teren care lipsesc de pe titlul de proprietate al bunicului nostru care a decedat iar mama noastra singura mostenitoare a parintilor decedati ,a facut solicitari la primarie si prefectura fara a gasi sprijin pentru aceasta problema ?.
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 11 Ianuarie 2018
mitu, utilizator
Daca terenul exista si aveti dovezi ca acesta s-a aflat in proprietatea autorilor dvs. , a fost inscris in Registrul agricol etc . , solicitati primariei eliberarea unui alt titlu pentru diferenta de teren .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare, modificare titlu de proprietate, sau uzucapiune colette2010 colette2010 Buna seara! Spuneti-mi va rog parerea dvs pt urmatoarea situatie: parintii depun cerere de reconstituirea dr de proprietate dupa revolutie, dar nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de punere in posesie... iuli113 iuli113 se poate ca pt un proces verbal de punere in posesie(titlu de proprietate) in care apare suprafata de teren extravilan si suprafata de teren intravilan este ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate teren -succesori mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! bunicii mele i s-a reconstituit dreptul asupra unui teren in 1991 ( 2ha ) . din cauza unor erori umane ( omisa la transcrierea anexelor , uitat ... (vezi toată discuția)