avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii PLATA LA ASIG. SOCIALE
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

PLATA LA ASIG. SOCIALE

Buna ziua, sunt adm. la o firma nou infiintata, am un angajat cu norma de 2 h, cu salar de 180 lei, incepand cu 19.07. Am depus pana pe 25.08 declaratiile la finante, sanatate, etc. Totalul de plata de pe decl. 100 si 102 este de 51 lei. Am uitat sa il mai virez in conturile speciale de la trezorerie. daca virez suma luni ( 30.08) e o problema majora? trebuie sa platesc penalitati? cum se calculeaza? multumesc
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 10:42, 29 August 2010
Pentru neachitarea la termenul de scadenţă de către debitor a obligaţiilor de plată, se datorează după acest termen dobânzi de întârziere.
Nivelul dobânzii de întârziere este de 0,05% pentru fiecare zi de întârziere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributii asig. sociale gabriolet gabriolet Buna ziua, sunt adm. la o firma nou infiintata, am un angajat cu norma de 2 h, cu salar de 180 lei, incepand cu 19.07. Am depus pana pe 25.08 declaratiile la ... (vezi toată discuția)
Majorari si penalitati neplata in termen a cass adimicu adimicu Buna seara, Va rog sa-mi spune care este procentul ( pe zi) la calculul majorarilor de intarziere pt. plata contributiei la sanatate a unui PFA, pt. trim.I si ... (vezi toată discuția)
Pfa plati cercetasa cercetasa pfa cu taxa semestriala fixa daca nu am platit anul asta 2 rate si platesc la sf. anului tot patesc ceva in afara de penalitati? executare silita cumva/ (vezi toată discuția)