avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... intrebare despre scutire de impozit programatori
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

intrebare despre scutire de impozit programatori

Buna ziua,
am terminat facultatea de 3 ani cu licenta, licentiat in informatica.
Conform legii 288 ce dateaza din 24 iunie 2004 publicata in monitorul oficial in 7 iulie 2004 cu completarile ulterioare,beneficiez de scutire impozit ca programator ?



Forma de scolazire a fost cea noua si anume Ciclul I Bologna unde nu se specifica forma de scolarizare ca este de scurta sau lunga durata.
Incepand cu anul 2004, Legea 288 a reorganizat invatamantul universitar in trei trepte: licenta, master si doctorat.
Incepând cu anul universitar 2005-2006, structura învăţământului academic, cuprinde trei cicluri de studii, după cum urmează:
1. Ciclul de studii universitare de licenţă, cu durată de 3 ani (toate facultăţile). Excepţii, 4 ani, pentru: Facultatea de Drept, Facultatea de Geografie şi Geologie - Inginerie geologică, Facultatea de Fizică - Inginerie tehnologică;
2. Ciclul de studii tip master, cu durată de 2 ani;
3. Ciclul doctoral, cu durată de 3 ani.


Multumesc.

Alte discuții în legătură

Cum sunt considerate studiile efectuate prin regimul bolognia s sau ssd? cinela cinela am terminat studiile universitare la facultatea Spiru - Haret din Bucuresti de 3 ani - ID si datorita modificarii Legii Invatamantului prin care se specifica ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 2020 am terminat facultatea de geografie din cadrul ... Mihaela _Mihaela Mihaela _Mihaela Buna ziua. In 2020 am terminat Facultatea de Geografie din cadrul Universitatii Bucuresti ( facultate de 3 ani). Am primit o adeverinta , deocamdata pe care ... (vezi toată discuția)
Ce fel de studii sunt? tudor1973 tudor1973 Am absolvit Facultatea de Stiinte Economice si Administratie Publica ,,Stefan cel Mare,, Suceava specializarea contabilitate si informatica de gestiune in anul ... (vezi toată discuția)