In primul rand ca intocmirea fisei de llichidare nu este obligatorie. Ea este utila in cazul in care ai avut gestiune, ai ridicat bani pentru cumparare materiale chestii de astea, altfel spus daca ai avut posibilitatea de a avea debite la societate.
Nu am primit fisa de lichidare, dar am primit decizia de desfacere a contractului de munca. In ea scrie ca nu am debite fata de firma si ca nu am avut niciun fel de concediu.
Mentionez ca am lucrat din iunie pana in septembrie la firma respectiva, dar contractul de munca - mi-a spus fostul patron, pt ca eu nu l-am primit:D - este inregistrat la ITM pe la sfarsitul lui iulie. Deci in cartea de munca as avea doar o luna jumatate: de la sfarsitul lui iulie pana pe 14 septembrie, data incheierii activitatii si data deciziei. Prin urmare, nu stiu la ce concediu as fi avut dreptul... Ma rog.
Ideea este ca la noul loc de munca mi se cere fisa de lichidare de la locul de munca anterior, nu le este suficienta decizia pe care o am.
Multumesc,
Anca
Multumesc mult pentru raspuns.
Pot sa fac sesizarea la ITM si, in acelasi timp, in aceeasi zi sau a doua zi, sa trimit adresa cu confirmare de primire la sediul firmei unde am lucrat?
Chiar imi pun in pericol actualul loc de munca, daca mai taraganez mult cu aducerea cartii de munca.
Multumesc,