In ce conditii se poate ca unul dintre soti, la partaj, sa obtina un procent mai mare in cazul locuintei. Aceasta a fost atribuita din fondul locativ al statului in 1989 pe numele unuia dintre soti. Copiii sunt majori, probabil nu intra in discutie. Va multumesc.
in functie de veniturile pe care sotii, per-total, le-au avut in timpul casatoriei si de contributia fiecaruia la obtinerea bunurilor.
avocat Cristina Popescu
Se poate dovedi acest lucru, dar care are fi coeficientul minim care se poate obtine intr-o asemenea situatie si daca nici una din parti nu poate plati cota parte care i se cuvine celuilalt, ce se intampla, ce se poate face, ce solutii exista? Unul dintre soti nu are nicio ruda in Bucuresti si este la o varsta cand nu mai poate face credit la banca, sursa de venit fii nddoar salariul. Cu deosebita consideratie.
de principiu instanta acorda jumatate fiecaruia, in situatia in care unul dovedeste ca a contribuit mult mai mult, i se poate atribui o cota ceva mai mare. daca nici unul nu-l poate despagubi pe celalalt, mai bine va invoiti intre voi, il vindeti impreuna si fiecare isi ia din banii obtinuti ce poate ( eventual dupa divort, sa nu mai aveti ce partaja)
copiii nu intra in discutie la partaj, nici majori , nici minori
Va multumesc tuturor si va doresc o seara frumoasa.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Posibil partaj
Maria20101974
Buna ziua,
Vreau sa divortez pentru motive de infidelitate din partea sotului meu. Sotul hotaraste sa ramana cu casa pe pamant si masina, iar eu cu fetita ... (vezi toată discuția)
Partaj
Mihaela Stefan
Buna ziua! Sunt in plin proces de divort, si va urma partajul. Am impreuna cu sotul meu doi copii, dintre care unul minor. Copiii raman la mine. Vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)
Partaj
novam999
Sunt divortata de 3 ani, cu 2 copii minori(de9, respectiv 11 ani) in intretinere si nu am facut partajul pina la aceatsa data.Casatoria a durat 10 ani si in ... (vezi toată discuția)