avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme cu banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme cu banca

am un credit imobiliar din 2007 , plus descoperire de cont la acceasi banca . din cauza micsorarii salariului , salariul virat catre banca deja nu mai era suficient pentru credit si descoperire , plus ca descoperirea trebuai depusa integral din dec. 2009. din cauza ca nu pot plati aceea descoperire de cont salariul meu este oricum blocat de 1 an de zile , si cu toate acestea salariul meu nu acopera imobiliarul pus descoperitul de cont . ua cistig acum 1200 ron , ratele sint de 1050 imobiliarul ,si 200 ron dscoperitul. dar problema aparuta acum este o instiintare de la banca brd unde am aceste credite ca mi s-a facut o propire de catre alta banca asupra contului brd . adica pireus bank unde am un credit de nevoi personale pe care nu am mai putut sa-l platesc mi-au trimis adresa la brd cum ca -mi pune propire pe contul brd-ului , practic il blocheaza. asta ce inseamna , ca au voie sa-mi blocheze contul de salariu chiar daca se vede ca eu am credit imobiliar , cei cde la brd permit asta ? mai pe scurt : banca pireus are dreptul sa-mi blocheze contul de salariu chiar daca se vede ca tot salariul meu merge catre creditul imobilir / sau brd-ul permit acest lucru , eu consider ca brd-ul are prioritate asupra salariului deoarece creditul lor este cu ipoteca , nu stiu zic si eu , multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 August 2010
gesolmina, utilizator

Alte discuții în legătură

Poprire pe conturile in care efectuez plati - platesc rate - andreeabs andreeabs Buna ziua, Am luat un credit de necoie personale de la Europe Credit Bank pe care nu am reusit sa il mai achit cu ratele la zi. Ca urmare, am fost executat ... (vezi toată discuția)
Poprirea de catre executor a diurnei...??? rogosz_radu rogosz_radu am fost executat de catre un executor judecatoresc in urma unei sentinte date de judecatoria Sibiu judecata de care habar nu aveam am aflat ieri de pe sit-ul ... (vezi toată discuția)
Incapacitate de plata a ratelor catre banci alexandra1322 alexandra1322 Buna ziua, in septembrie 2014 am inchieta 2 contracte bancare cu BRD si Pireus Bank, suma ratelor erau de 500RON BRD si 350RON Pireus, recent pe 01.05.2015 ... (vezi toată discuția)