am un credit imobiliar din 2007 , plus descoperire de cont la acceasi banca . din cauza micsorarii salariului , salariul virat catre banca deja nu mai era suficient pentru credit si descoperire , plus ca descoperirea trebuai depusa integral din dec. 2009. din cauza ca nu pot plati aceea descoperire de cont salariul meu este oricum blocat de 1 an de zile , si cu toate acestea salariul meu nu acopera imobiliarul pus descoperitul de cont . ua cistig acum 1200 ron , ratele sint de 1050 imobiliarul ,si 200 ron dscoperitul. dar problema aparuta acum este o instiintare de la banca brd unde am aceste credite ca mi s-a facut o propire de catre alta banca asupra contului brd . adica pireus bank unde am un credit de nevoi personale pe care nu am mai putut sa-l platesc mi-au trimis adresa la brd cum ca -mi pune propire pe contul brd-ului , practic il blocheaza. asta ce inseamna , ca au voie sa-mi blocheze contul de salariu chiar daca se vede ca eu am credit imobiliar , cei cde la brd permit asta ? mai pe scurt : banca pireus are dreptul sa-mi blocheze contul de salariu chiar daca se vede ca tot salariul meu merge catre creditul imobilir / sau brd-ul permit acest lucru , eu consider ca brd-ul are prioritate asupra salariului deoarece creditul lor este cu ipoteca , nu stiu zic si eu , multumesc.