avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut prin notar!
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut prin notar!

Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani, am facut acte la notar si a pus gaj o masina.Dupa mult timp nu mi-a returnat bani asa ca am mers la un executor judecatoresc,acesta a scos masina la licitatie, iar acum sunt 6 luni si nu s-a vandut. Cica daca nu se vinde in 6 luni, masina revine propietarului iar eu ce fac raman fara bani ? am act la notar ca i-am dat banii deci o dovada, pot sa-i recuperez intr-un alt mod?
Cel mai recent răspuns: marianbrunetel , utilizator 15:15, 28 August 2010
Licitati dv. masina la licitatie in contul datoriei.....
adjudecati dvs masina..la o suma de 75 % din val stabilita, in contul creantei..si pt restul de suma urmariti alte bunuri..cum ar fi salariul;)
pai nu am bani sa dau deloc si masina cica ii revine propietarului cum pot sa-i urmaresc salariul sau cum as putea face altfel ca executorul si foarte indiferent a spus ca daca masina nu se vinde nu mai am ce face .
nu trebuie bani..in contul datoriei..
apoi daca masina e mai ieftina decat datoria debitorului..urmariti pe restul de bani..alte bunuri, salariul, casa etc
pai masina e mai scumpa si nu s-a vandut ce e inmatriculata in italia si nu are asigurare si cum adica sa-i urmaresc salariul sau casa ce tre sa fac sa-l dau in judecata sau cum ca nu am act doveditotor decat acela de la notar ca i-am dat bani si a gajat cu masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fff urgent. executare irbo irbo buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea: eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani! marianbrunetel marianbrunetel Am dat acum 2 ani bani cu imprumut circa 7000 ron si am facut contract de vaznare cumparare la notar ca mi da intr-o luna de zile, A gajat cu masina si in ... (vezi toată discuția)
Gaj fara deposedare igor_drangoi igor_drangoi Prin ce actiune si pe ce norma juridca as putea obtine bunul care a fost gajat fara deposedare, eu fiind creditorul? am imprumutat o persoana, acesta din urma ... (vezi toată discuția)