Am imprumutat pe cineva cu o suma de bani, am facut acte la notar si a pus gaj o masina.Dupa mult timp nu mi-a returnat bani asa ca am mers la un executor judecatoresc,acesta a scos masina la licitatie, iar acum sunt 6 luni si nu s-a vandut. Cica daca nu se vinde in 6 luni, masina revine propietarului iar eu ce fac raman fara bani ? am act la notar ca i-am dat banii deci o dovada, pot sa-i recuperez intr-un alt mod?
pai nu am bani sa dau deloc si masina cica ii revine propietarului cum pot sa-i urmaresc salariul sau cum as putea face altfel ca executorul si foarte indiferent a spus ca daca masina nu se vinde nu mai am ce face .
nu trebuie bani..in contul datoriei..
apoi daca masina e mai ieftina decat datoria debitorului..urmariti pe restul de bani..alte bunuri, salariul, casa etc
pai masina e mai scumpa si nu s-a vandut ce e inmatriculata in italia si nu are asigurare si cum adica sa-i urmaresc salariul sau casa ce tre sa fac sa-l dau in judecata sau cum ca nu am act doveditotor decat acela de la notar ca i-am dat bani si a gajat cu masina.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fff urgent. executare
irbo
buna ziua. as avea nevoie de putin ajutor. speta este urmatoarea:
eu sunt creditor privilegiat (contract de gaj asupra unor bunuri inscris si la AEGRM). un ... (vezi toată discuția)