as avea o sugestie...As vrea sa se modifice un pic structura forumului, adica sa poti sa iti dai seama in ce topic s-a scris de cand ai iesit tu de pe net si pana cand te-ai logat din nou. Inainte stiu ca se schimba culoarea la iconitza de topic...acum se modifica ceva(in caz ca nu mi-am dat eu seama)?
Dure cuvinte. Iar realitatea, din pacate, e putin altfel, ca mai intotdeauna.
O carte care costa 55 de ron este expediata catre dumneavoastra, prin curier, cu o suma indeajuns de mare incat profitul pe care il realizeaza libraria sa se transforme in pierdere. Orice afacere isi protejeaza capitalul si pentru noi, comenzile mai mici de 120 de ron nu sunt profitabile in masura in care oamenii nu isi platesc singuri cheltuielile de transport.
Solutia? Puteti achizitiona inca o carte care sa acopere diferenta pana la 120 de ron si puteti beneficia astfel de expedierea gratuita a cartilor la dumneavoastra acasa, in regim plata ramburs. Curierul vine cu cartea la usa si dumneavoastra platiti. Fara mers la posta, stat la cozi, etc.
Va multumesc pentru semnalare, cred ca era o problema care trebuia lamurita. Desi in toate materialele de la sectiunea de "ajutor" din magazin se precizeaza ca taxa de expediere se aplica doar pentru comenzile mai mici de 120 de ron.
Magazin online
Tbyon
Am nevoie de cateva informatii referitoare la crearea unui magazin online mic:
- pot sa-l folosesc ca persoana fizica
- trebuie sa platesc taxe
- cum ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro
mihaim1980
Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)