avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii sugestie
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

sugestie

as avea o sugestie...As vrea sa se modifice un pic structura forumului, adica sa poti sa iti dai seama in ce topic s-a scris de cand ai iesit tu de pe net si pana cand te-ai logat din nou. Inainte stiu ca se schimba culoarea la iconitza de topic...acum se modifica ceva(in caz ca nu mi-am dat eu seama)?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:07, 9 Martie 2008
de ce nu mai apar utilizatorii (membrii siteului)online?
era mai...interesant...;)
Multumim pentru sugestii, pana la sfarsitul anului speram sa implementam facilitatile B-)

O zi frumoasa
Este strigator la cer ca ptr. o carte ce costa 55 ron, sa mi se mai ceara ptr. expediere inca 17 ron.
Bataie de joc.
Buna ziua,

Dure cuvinte. Iar realitatea, din pacate, e putin altfel, ca mai intotdeauna.
O carte care costa 55 de ron este expediata catre dumneavoastra, prin curier, cu o suma indeajuns de mare incat profitul pe care il realizeaza libraria sa se transforme in pierdere. Orice afacere isi protejeaza capitalul si pentru noi, comenzile mai mici de 120 de ron nu sunt profitabile in masura in care oamenii nu isi platesc singuri cheltuielile de transport.

Solutia? Puteti achizitiona inca o carte care sa acopere diferenta pana la 120 de ron si puteti beneficia astfel de expedierea gratuita a cartilor la dumneavoastra acasa, in regim plata ramburs. Curierul vine cu cartea la usa si dumneavoastra platiti. Fara mers la posta, stat la cozi, etc.

Va multumesc pentru semnalare, cred ca era o problema care trebuia lamurita. Desi in toate materialele de la sectiunea de "ajutor" din magazin se precizeaza ca taxa de expediere se aplica doar pentru comenzile mai mici de 120 de ron.

O zi buna.

Alin Popescu
o activitate ce lipseste deocamdata = consultant proprietate intelectuala

Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Martie 2008
Nicolaie Ciobotaru, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Magazin online Tbyon Tbyon Am nevoie de cateva informatii referitoare la crearea unui magazin online mic: - pot sa-l folosesc ca persoana fizica - trebuie sa platesc taxe - cum ... (vezi toată discuția)
Problema site.ro mihaim1980 mihaim1980 Buna ziua! Avem urmatoarea problema: site-ul .ro are/a avut probleme si au erori la calcularea preturilor, astfel ca anumite produse costa 0 lei, iar anumiti ... (vezi toată discuția)
Vreau să fac o comandă online, dar magazinul îmi impune o comandă de minim 50 de lei deși plătesc transportul. au voie să facă asta? Mo Mi Mo Mi Buna ziua! Vreau sa fac o comanda online si magazinul online respectiv imi impune sa fac o comanda de minim 50 de lei. Are voie un magazin online sa-mi impuna ... (vezi toată discuția)