Aveam masina parcata regulamentar in afara carosabilului si in timpul noptii un sofer neatent s-a infipt chiar in masina mea. E facuta praf.
Am fost la politie si mi s-a spus ca daca nu e cu raniti accidetul, nu depinde de ei, asadar nu au luat absolut nicio masura.
Si cel de la asigurare mi-a dat sa completez un formular cu daunele. Eu am completat ce am stiut. A facut ceva poze si a disparut fara sa-mi dea nici o hartie, nici dovada de reparat, nimic.
Totul a ramas la inspectorul de la asigurare care a refuzat sa-mi spuna numele si numarul de telefon spunand ca ma contacteaza el. De o saptamana nu am primit nicio veste, iar soferul care a facut accidentul nu raspunde la telefon.
Precizez ca masina care este pe firma nu mai poate fi nici macar miscata, si este indispensabila pt activitatea firmei, deci de o saptamana am oprit si activitatea firmei.
daca aveti o copie dupa polita de asigurare, mergeti la societatea de asigurari, poate exista un dosar deschis. daca nu, faceti o sesizare la CSA
daca nu vor sa va despagubeasca, nu aveti alta cale decat sa actionati in judecata soferul care a provocat accidentul
In cazul de fata sunt mai multe de facut:
1. -mergeti la firma de asigurari de la care a venit acel inspector si vedeti ce se intampla; daca nu va intelegeti sau nu da o explicatie gestului sau atunci ii puteti face reclamatie atat la OPC cat si la CSA
2. -daca nu primiti raspuns de la nici unal din cele doua institutii atunci solutia ultima ar fi instanta unde sa-l chemati pe cel vinovat de accident daca tot il cunoasteti si el la randul sau va chema in solidar asiguratorul sau RCA.
Va urez succes!
Dosar daune
MARYUSS2007
Buna ziua! In urma cu trei luni am fost implicat intr-un accident auto. Dupa producerea accidetului persoana vinovata mi-a dat asigurarea am deschis dosar la ... (vezi toată discuția)