avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1020 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare

Buna ziua,

Am cumparat de curand un apartament , si am aflat ulterior cumpararii ca exista 2 firme care au / aveau sediul social in acel apartament. As putea avea probleme pe viitor din acest motiv?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:07, 28 August 2010
Probabil ca acele firme au sediu social in temeiul unui contract de comodat.In aceasta situatie nu cred ca sunt probleme,deoarece acestea pot fi reziliate .

andymaurul
In cazul in care exista anumite contracte de inchiriere, proprietarul vechi are obligatia sa respecte aceste contracte, chiar si in cazul vanzarii.
Nu prea ar fi probleme, decat ca veti primi corespondenta ( eventuala) a firmelor respective la dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doua societati comerciale la aceeasi adresa Monicaluis Monicaluis Buna ziua, va rog ajutati-ma cu o lamurire. Am inchiriat prin contract o garsoniera pentru a o transforma in sediu de firma. Avocatul firmei a mers la ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Sediu social firma chirias pe apartament. vanzare imposibila ? luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana buna ziua. detin un apartament pe care de-a lungul timpului l-am inchiriat. cu contract inregistrat la fisc. Unul dintre chirasi si-a trecut sediul social ... (vezi toată discuția)