luizaioana_luizaioana a scris:
Unul dintre chirasi si-a trecut sediul social la adresa apartamentului dar cand a plecat nu mi-a spus acest lucru.
Nu este posibil ca un chirias sa-si stabileasca sediul social in apartamentul dumneavoastra fara acordul dumneavoastra. Mie nu mi-a permis sa stabilesc sediul social in apartament fara acordul sotiei dar sa-si stabileasca sediul cineva din afara familiei!#-o
acum eu vreau sa vand apartamentul dar se pare ca atata timp cat exista acest sediu social nu pot vinde.
Cred ca va inselati. Daca nu stiti, nu ati stiut de acel sediu social..., acum de ce ar trebui sa stiti acest lucru!? Eu am cumparat un apartament (in familie) , vanzatorul a prezentat notarului actele de proprietate, notarul a verificat la OCPI..., am devenit proprietar cu intabulare cu tot tabietul.. iar dupa cateva saptamani am primit corespondenta pe adresa apartamentului pentru o firma care avea sediul social acolo. Atunci am aflat ca era un sediu social in acel apartament, am verificat pe net si am gasit firma s.a.m.d. Am luat legatura cu fostul proprietar dupa cateva luni dar corespondenta a continuat inca vreun an. Probabil ca si-o fi mutat apoi firma ca nu am mai primit nimic dupa un an pe aceasta adresa.